رستوران‌هاي بين ‌راهي سمنان رصد مي‌شوند

«حميد يزداني» در گفت‌وگو با ميراث‌آريا(chtn)، با تاکيد بر اين که رستوران‌هاي بين راهي اين استان نياز به بهسازي و نوسازي دارند، گفت: آموزش نيروي انساني و افزايش کيفيت در اين مراکز بايد مورد توجه قرار گيرد.

وي کيفيت مناسب غذا در رستوران‌هاي بين راهي را در جلب نظر مسافران و گردشگران موثر دانست و افزود: در اين زمينه کارشناسان اين اداره‌ کل، کيفيت مواد غذايي عرضه شده به مسافران را مورد ارزيابي قرار مي‌دهند.

اين مقام مسوول در اداره ‌کل ميراث فرهنگي، صنايع دستي و گردشگري استان سمنان ادامه داد: طي اين بازديدهاي نظارتي ضمن دادن تذکر و اخطار به واحدهاي کم‌توجه، واحدهاي متخلف نيز تعطيل خواهند شد.

به گزارش ميراث‌آريا، يزداني با تاکيد بر اين که کيفيت غذاي رستوران‌ها نيز در جذب گردشگر موثر است، يادآور شد: رستوران‌هاي بين راهي با عرضه خدمات مطلوب مي‌توانند نقش موثري در جذب گردشگر ايفا کنند.

مديرکل ميراث فرهنگي سمنان با اشاره به اين که برخورداري از ساختمان نوساز و با ظاهري مناسب از عوامل انتخاب رستوران بين راهي است، يادآور شد: مديران اين مراکز بايد به کيفيت عرضه خدمات نيز توجه کنند.
/117

انتهای پیام/

کد خبر 139011247